Escaperoom

Altijd al gefascineerd door spannende ontsnappingen? Is Prison Break één van jou favoriete series? Dan is een escaperoom zeker dé activiteit voor jou. Bij dit avontuur moet je samen met je team puzzels oplossen. Vaak is er een keuze uit verschillende thema’s en kan je samen met je groep het thema kiezen dat het beste bij jullie past. Elke puzzel die je oplost brengt je verder in het verhaal. Hiermee open je bijvoorbeeld lades of deuren of wordt er een special effect geactiveerd. Hierdoor kom je steeds dichter bij de ontsnapping. Als je vastloopt zijn er altijd begeleiders om je een hint te geven. Dit is een groepsactiviteit waarbij je al je zintuigen moet gebruiken en in teamverband moet samenwerken. Teamwork is key!

Kookworkshop

Een enorm leuke groepsactiviteit is een kookworkshop op locatie. Voor de doorgewinterde Masterchef of voor de culinaire leek. Gezellig en leerzaam voor iedereen. De verschillende niveaus en de ontspannen sfeer zijn een garantie voor een avondje kokkerellen, eten en genieten. Er is keuze uit verschillende opties zoals onder andere een compleet driegangenmenu of een menu met interactieve spelletjes. De chef-kok legt vol passie uit hoe de maaltijd bereid kan worden en begeleidt de groep ook tijdens het klaarmaken. Voor verse ingrediënten is al gezorgd zodat je bij binnenkomst snel aan de slag kan. Na het koken staat er een prachtig gedekte tafel klaar. Wat is er nu gezelliger dan na het koken te smullen van een heerlijk diner met je eigen groep? Bon Appetit!

Expeditie Robinson

Op zoek naar iets extremers? Dan is het Robinson uitje vast iets voor jou! Waan je op expeditie met deze sportieve en spannende activiteit. Handige tip: om zorgeloos mee te kunnen doen is het meenemen van comfortabele kleding en schoenen een must. Expeditie Robinson is geschikt voor jong en oud. Wel is een bepaalde lichamelijke conditie nodig. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om mee te doen als je hoogzwanger bent of een lichamelijke blessure hebt.
Deze activiteit vangt aan op een verzamelplek in de natuur, dit is meestal op het strand of in het bos. De groep wordt opgedeeld in twee teams. Elk team maakt een eigen vlag en gaat hierna een reeks spannende battles met elkaar aan. Het winnende team gaat naar huis met een mooie prijs. Erg leuk te combineren met een BBQ op dezelfde locatie.
Let the games begin!